Piet Stuive

Ik ben Piet Stuive, Eigenaar/cursusleider en Ambulance broeder

In de 30 jaar dat ik als ambulance verpleegkundige werk, heb ik veel ongevallen meegemaakt. Ik ben altijd trots dat ik doormiddel van mijn handelen veel leed kan verzachten en erger zien te voor komen. Piet Stuive Piet Stuive

In de loop van de jaren groeide bij mij de passie om mijn ervaringen en kennis over te dragen. Ik wil graag mensen leren wat ze zelf kunnen doen tijdens het wachten op de professionele hulpverlening. Maar ook onderricht in preventie, om als het maar kan, het zien te voorkomen.

Het beantwoorden van vragen als: hoe is het geregeld in de wetgeving, wat betekend het fenomeen BHV en wat is nou zo belangrijk aan de R.I.E ( Risico Inventarisatie en Evaluatie) van de werkplek zijn vraagstukken waar ik mensen graag bij help.

En zo ben ik 20 jaar geleden begonnen met mijn BHV onderneming.

Het lesgeven geeft mij veel voldoening wanneer ik zie dat cursisten de lesstof goed toe kunnen passen. Mijn insteek is niet alleen theorie, maar vooral de praktijk is belangrijk.

Mijn hobby’s zijn watersport en daarnaast ben ik een fervent motorrijder. Ik ben getrouwd met een fijne vrouw en heb drie fantastische kinderen.

Ik hoop met alle opgedane ervaring en kennis het mooie vak van instructeur nog jaren te kunnen doen.

Piet Stuive