Reanimatie

Algemeen reanimatie

Een basiscursus reanimatie en AED gebruik duurt een halve dag. Zowel vaardigheden als de theorie komen aan bod. Voor de geldigheid van het Reanimatiediploma en het bijhouden van de vaardigheid van reanimeren moet jaarlijks een herhalingscursus worden gevolgd. 

Doel cursus
Deze korte en praktijkgerichte basisopleiding, geeft de deelnemers de kennis om te handelen in noodsituaties. De cursus voldoet aan alle eisen en wordt verzorgd door ervaren docenten.

Voor wie is deze cursus geschikt
Iedereen die fysiek kan reanimeren en voor iedereen die de AED op een verantwoorde wijze wil gebruiken bij een acute circulatiestilstand

Inhoud cursus
Tijdens de cursus Reanimatie en AED gebruik leert u het verantwoord toepassen van elementaire reanimatietechnieken en hoe u een AED moet gebruiken. Nadat u enige kennis van de theorie heeft gekregen, is er ruimschoots gelegenheid om het geleerde in praktijk te brengen. Uw vaardigheid van beademen en hartmassage wordt geoefend, daarnaast wordt de stabiele zijligging geoefend en tot slot zal er worden geoefend met een training AED.

Lesboek
Lesboek is bij de prijs inbegrepen.

Kostprijs cursus

Stuive BHV geeft cursussen aan bedrijven/organisaties (groepsgrootte +8) maar ook aan individuele cursisten. De kostprijs voor een Cursus Reanimatie en AED bedraagt € 70,- exclusief BTW. Wij zullen voor u een locatie regelen.

Bij een groepsgrootte van 8 personen of meer gelden de tarieven in het onderstaande tabel. Bij een groepsgrootte van 8 of meer personen kunnen wij na overleg op locatie komen.

Aantal deelnemers per groep per persoon 8-10 10-12 13-18 19+
Basiscursus BHV volledig (Beginner) € 190,-  210,-  180,-  170,- n.o.t.k.
Herhalingscursus volledig  100,-  110,-  100,-  90,- n.o.t.k.
Ploegleider BHV  250,-  270,-  250,-  235,- n.o.t.k.
Basiscursus EHBO n.o.t.k. n.o.t.k. n.o.t.k. n.o.t.k. n.o.t.k.
Reanimatie en AED  60,-  70,-  60,-  50,- n.o.t.k.
Brandpreventie en brandbestrijding  80,-  90,-  80,-  70,- n.o.t.k.

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW en eventuele voorrijkosten.

Voor de aanschaf van een AED kunt u wellicht even op onze webshop kijken!