Ploegleider BHV

Algemeen ploegleider bhv

Een ploegleider geeft leiding aan een groep bedrijfshulpverleners. Voornamelijk in de repressieve sfeer, in de uitvoering en evaluatie van een calamiteit. Om alle taken goed te kunnen uitvoeren, zal de ploegleider moeten beschikken over specifieke kennis en leidinggevende en communicatieve vaardigheden.

Doel cursus
Leiding geven en aansturen van BHV-ers.

Voor wie is deze cursus
De cursus Ploegleider BHV is voor iedereen die bij de calamiteiten bestrijding leiding moet kunnen geven aan een groep BHV-ers en verantwoording draagt voor de uitvoering van het BHV-beleid binnen de eigen organisatie. Voor de cursus Ploegleider BHV dient u een geldig Basisdiploma BHV in uw bezit te hebben.

Inhoud cursus
Een ploegleider geeft leiding aan een inzet van meerdere BHV-ers. De ploegleider zorgt ervoor dat zijn/haar ploeg geoefend wordt en blijft. Het beheer en de controle van de middelen van de ploeg behoren ook tot het takenpakket. In de cursus Ploegleider BHV komen al deze facetten aan bod.

De volgende onderwerpen worden tijdens de cursus behandeld:

– Verkenning en repressie;
– leiding geven tijdens calamiteiten;
– communiceren tijdens calamiteiten.

Kostprijs cursus

Stuive BHV geeft cursussen aan bedrijven/organisaties (groepsgrootte +8) maar ook aan individuen. De kostprijs voor een individu van een cursus BHV Ploegleider bedraagt € 290,- exclusief BTW. Wij zullen voor u een locatie regelen.

Bij een groepsgrootte van 8 personen of meer gelden de tarieven in het onderstaande tabel. Bij een groepsgrootte van 8 of meer personen kunnen wij na overleg op locatie komen.

Aantal deelnemers per groep per persoon 8-10 10-12 13-18 19+
Basiscursus BHV volledig (Beginner) € 190,-  210,-  180,-  170,- n.o.t.k.
Herhalingscursus volledig  100,-  110,-  100,-  90,- n.o.t.k.
Ploegleider BHV  250,-  270,-  250,-  235,- n.o.t.k.
Basiscursus EHBO n.o.t.k. n.o.t.k. n.o.t.k. n.o.t.k. n.o.t.k.
Reanimatie en AED  60,-  70,-  60,-  50,- n.o.t.k.
Brandpreventie en brandbestrijding  80,-  90,-  80,-  70,- n.o.t.k.

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW en eventuele voorrijkosten.

www.stuivebhvshop.nl