BHV Herhaling

BHV Herhaling

Algemeen BHV herhaling

Een herhalingscursus BHV duurt een hele dag. Zowel praktijkvaardigheden als theorie komen aan bod. Voor de geldigheid van het BHV diploma en het bijhouden van de partijkvaardigheden moet jaarlijks een herhalingscursus worden gevolgd.

Doel BHV herhaling
Tijdens deze korte en praktijkgerichte herhaling worden alle eerder geleerde praktijkvaardigheden opgehaald om,  zo nodig, goed te handelen in noodsituaties. De herhalingscursus BHV voldoet aan alle wettelijk gestelde eisen en wordt verzorgd door ervaren docenten.

Voor wie is deze Herhalingscursus BHV geschikt
Deze BHV herhaling is geschikt voor cursisten die in het bezit zijn of zijn geweest van een geldig (of net verlopen) BHV diploma.

Inhoud cursus
Tijdens de herhalingscursus bhv worden de onderdelen reanimatie en AED en brandpreventie en -bestrijding opnieuw aangehaald. Nadat u de kennis van de theorie heeft opgehaald, is er ruimschoots gelegenheid om het geleerde in praktijk te brengen. Uw vaardigheid van beademen en hartmassage wordt geoefend de AED zal gebruik worden en tijdens het gedeelte brand zal er geblust worden en zal er gewerkt worden met een blusdeken.

Lesboek
Gelieve het lesboek van tijdens uw volledige cursus te gebruiken. Wanneer u deze niet meer heeft kunt u deze opnieuw aanvragen.

Kostprijs cursus

Stuive BHV geeft cursussen aan bedrijven/organisaties (groepsgrootte +8) maar ook aan individuen. De kostprijs voor een losse herhalingscursus bedraagt € 100,- exclusief BTW. Wij zullen voor u een locatie regelen.

Bij een groepsgrootte van 8 personen of meer gelden de tarieven in het onderstaande tabel. Bij een groepsgrootte van 8 of meer personen kunnen wij na overleg op locatie komen.

Aantal deelnemers per groep per persoon 8-10 10-12 13-18 19+
Basiscursus BHV volledig (Beginner) € 190,-  210,-  180,-  170,- n.o.t.k.
Herhalingscursus volledig  100,-  110,-  100,-  90,- n.o.t.k.
Ploegleider BHV  250,-  270,-  250,-  235,- n.o.t.k.
Basiscursus EHBO n.o.t.k. n.o.t.k. n.o.t.k. n.o.t.k. n.o.t.k.
Reanimatie en AED  60,-  70,-  60,-  50,- n.o.t.k.
Brandpreventie en brandbestrijding  80,-  90,-  80,-  70,- n.o.t.k.

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW en eventuele voorrijkosten.

www.stuivebhvshop.nl