BHV-cursus

Een overzicht van de cursussen die Stuive BHV aanbied

Welke BHV-cursussen verlenen wij? BHV Cursus

Algemeen BHV Cursus

Stuive BHV verleent NIBHV BHV-cursussen op locatie of  in haar BHV-cursuscentrum in Kleine Huisjes. Alle BHV- cursussen worden gegeven door professionals uit de praktijk Brandweer of Ambulance. BHV training

Kostprijs BHV-opleiding
Stuive BHV geeft BHV-opleidingen aan bedrijven/organisaties (groepsgrootte +8), maar ook aan individuele cursisten. Wanneer u een BHV-opleiding voor minder dan 8 personen wilt boeken, gelden prijzen per persoon. Wij zullen dan voor u een locatie regelen. Bij een groepsgrootte van 8 personen of meer gelden de tarieven in onderstaand tabel. Bij een groepsgrootte van 8 of meer personen kunnen wij in overleg een BHV-opleiding op locatie geven. BHV training

Aantal deelnemers per groep per persoon 8-10 10-12 13-18 19+
Basiscursus BHV volledig (Beginner) € 190,-  210,-  180,-  170,- n.o.t.k.
Herhalingscursus volledig  100,-  110,-  100,-  90,- n.o.t.k.
Ploegleider BHV  250,-  270,-  250,-  235,- n.o.t.k.
Basiscursus EHBO n.o.t.k. n.o.t.k. n.o.t.k. n.o.t.k. n.o.t.k.
Reanimatie en AED  60,-  70,-  60,-  50,- n.o.t.k.
Brandpreventie en brandbestrijding  80,-  90,-  80,-  70,- n.o.t.k.

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW en eventuele voorrijkosten. BHV training

Basiscursus BHV-volledig (beginner – NIBHV)

Basis cursus BHV, Opleiding BHV, NIBHV, Cursus bedrijfshulpverlening

De BHV-Opleiding is een investering voor een veilige werkomgeving. Bedrijfshulpverleners moeten beschikken over de nodige deskundigheid. De basiscursus BHV NIBHV is bedoeld voor medewerkers binnen uw bedrijf, die de Bedrijfshulpverlening op zich gaan nemen en nog niet eerder een BHV-opleiding hebben gevolgd.

Lees hierover meer op de pagina ‘Basis cursus BHV (volledig – NIBHV)).’

Herhalingscursus BHV (volledig)

Om de vaardigheden die geleerd zijn tijdens de Basis cursus BHV (volledig) niet te verliezen vraagt de Arbowet iedere twee jaar om een herhalingscursus BHV van de geleerde stof. Het is mogelijk om deze herhalingscursus BHV te splitsen in een deel Brand en een deel EHBO/ Reanimatie. Op deze manier bent u jaarlijks een halve dag kwijt, in plaats van een volledige dag in twee jaar.

Lees hierover meer op de pagina ‘Herhalingscursus BHV (volledig.) ‘

Cursus reanimatie en AED

Een basiscursus Reanimatie en AED-gebruik duurt een halve dag. Zowel vaardigheden, als theorie van het Reanimeren en de AED komen aan bod. Voor de geldigheid van het Reanimatiediploma en het bijhouden van de vaardigheid van het reanimeren, moet jaarlijks een herhaling cursus Reanimatie worden gevolgd.

Lees hierover meer op de pagina ‘Cursus Reanimeren en AED.’

Cursus Brandpreventie en -bestrijding

De basiscursus Brandpreventie en -bestrijding duurt een halve dag. De nadruk bij de cursus Brandpreventie en -bestrijding ligt op de praktijk. Cursisten zullen veel oefenen met verschillende brandblussers op verschillende brandbare apparatuur en producten.

Lees hierover meer op de pagina ‘Cursus Brandpreventie en -bestrijding.’

Ploegleider BHV

Een ploegleider BHV geeft leiding aan een groep bedrijfshulpverleners. Voornamelijk in de repressieve sfeer, in de uitvoering en evaluatie van een calamiteit. Om alle taken als Ploegleider BHV goed te kunnen uitvoeren, zal de ploegleider BHV moeten beschikken over specifieke kennis, leidinggevende en communicatieve vaardigheden.

Lees hierover meer op de pagina ‘Ploegleider BHV.’

Basis EHBO opleiding (Oranje Kruis)

Basis EHBO opleiding volgens de richtlijnen van het Oranje Kruis, met daar aan verbonden het eenheidsdiploma EHBO opleiding

Lees hierover meer op de pagina ‘Basis cursus EHBO opleiding (Oranje Kruis.’