Bram Stuive

Ik ben Bram Stuive, sinds kort werkzaam voor Stuive BHV

Al tijdens mijn opleiding bedrijfseconomie aan de Hanzehogeschool Groningen hield ik mij bezig met het bedrijf van mijn vader. Ik zag mogelijkheden maar het ontbrak mij aan tijd om deze allemaal aan te pakken. De tijd die ik vrij had heb ik in een BHV winkel project gestopt. Deze winkel, welke online te vinden is op www.stuivebhvshop.nl, is nu ruim een jaar online en loopt prima. Ik vind het heerlijk om de ervaring die ik tijdens mijn studie heb opgedaan eens in de praktijk te testen.

Nu de studie is afgerond en de webshop ‘up and running’ is, ga ik mij meer bezig houden met de organisatie, administratie en marketing van Stuive BHV. Het concept van Stuive BHV vind ik prima, daaromheen wil ik graag de organisatie, administratie├é┬á en marketing naar een hoger plan brengen.

Je kunt mij bereiken op het nummer: 06-30317617 of via het emailadres info@stuivebhvshop.nl

Ik ben werkzaam sinds juli 2011. Mijn voornaamste bezigheden zijn het implementeren van bedrijfstechnische verbeteringen en het assisteren tijdens cursussen. Naast het werk fitness ik graag, ga ik graag op reis, ga ik gezellig op stap en houd ik van het kijken naar een goede pot voetbal.

Share